Голф, Спорт и СпаГОЛФ СЕЗОНЪТ, КОЙТО ОБИЧАМЕ!

Голфът е единственият спорт, който се провежда без да има необходимост от съдия. За джентълменската игра се изискват не само спортни умения, но и висока етика, уважение и партньорско отношение. Голфът носи наслада от природата и е истинско предизвикателство, когато трябва да се изправиш срещу нея.

Десетият юбилеен голф сезон на Пирин Голф & Кънтри Клуб бе изключително успешен.
С продължителност 8 месеца, от април до ноември, на невероятното голф игрище Ян Уузнам, бяха осъществени 4
0 турнира, с награден фонд над 100 000лв. Най-атрактивните награди за  победителите  бяха голф и спа почивки в голф курорта CHERVO в Италия, предоставени от България Холидейз, голф ваканция в El Plantio Golf Resort Аликанте, Испания, предоставена от Винарска изба Todoroff, почивка за двама в Маракеш за победителя в Купата на Президента. Признание за активността на голф клуба бе домакинството на най-престижното за България голф състезание- Отвореното първенство по голф на България.

Какво ново се случи?
Обявени бяха две супер награди за
Hole in one: първата на турнира Волво – новият автомобил Волво XC60, а втората на турнира Картие и Булгари – телефон от луксозната марка Верту. Добавени бяха два нови турнира към календара: Порше Клуб България и Метро

И през 2017г. Пирин Голф & Кънтри Клуб бе посланик на балканското приятелство с домакинството си на традиционния турнир Елида Турс Охрид и България Холидейз, турнира България срещу Гърция и Откритото първенство по голф на Македония.

Правейки тази ретроспекция, не може да не отбележим задоволството си от нарастващия брой участници в голф турнирите. Успехът на Пирин Голф & Кънтри Клуб се дължи на отлично поддържаните голф терени, екипната работа и добрите практики, включващи пакети голф и обяд, голф и спа, дългият неделен обяд, политиката на пълен пансион, специалната програма през делничните дни с грийн фий и обяд, за настанените в Пирин Голф Апартаментен Комплекс.

Успешно завърши своя сезон детската голф програма с осъществяването на 8 детски голф лагера, съпътствани от оспорвани състезания и истински церемонии за награждаване на победителите. Продължи сериозната работа в Школата по голф за деца от Разлог и Банско.
 
Отдаваме дължимото на активността на Голф академията- домакин на много корпоративни събития и обучения, популяризиращи принципите на честната игра.

ФАКТИ 2017

  1. Брой осъществени турнири – 40, с награден фонд над 100 000лв.
  2. Брой детски голф лагери – 8 ;  Успешно завършена детска школа по голф за децата от Разлог и Банско
  3. Най-важно събитие от голф календара– Отвореното първенство по голф на България
  4. Най-атрактивни награди за победители: голф и спа почивка в голф курорта CHERVO в Италия, предоставена от България Холидейз, голф ваканция в El Plantio Golf Resort Аликанте, Испания, предоставена от Винарска изба Todoroff, почивка за двама в Маракеш за победителя в Купата на Президента, бижута на марката Картие и Булгари; участие на победителя във Волво турнир в Световните финали на Volvo World Golf Challenge в Швеция
  5. Какво ново се случи – обявяване на 2 награди за Hole in one: първата на турнира Волво – новия автомобил Волво XC60; втората- на турнира Картие и Булгари – телефон от луксозната марка Верту
  6. Нови партньорства – Порше Клуб България и Метро
  7. Балкански партньорства: турнирите на Македония, приятелските турнири с Гърция
  8. Какво ни донесе голяма радост през сезона – нарастващият брои участници
  9. Добри практики: пакетите голф и обяд, дълъг неделен обяд, политиката на пълен пансион, пакетите Грийн фий и обяд за настанените в Пирин Голф Апартаментен комплекс, корпоративните програми на Голф Академията
 
За информация и изпращане на голф оферти:
e-mail: i.kanazireva@piringolf.bg
www.piringolf.bg
www.piringolfhotel.com


Събития