Ваканционни оферти

 
 
 
Като наши ценени гости и партньори, бихме искали да Ви уверим, че основната цел на екипът на Пирин Голф & Кънтри Клуб е да осигури спокоен и безопасен престой за Вас, Вашите семейства и приятели и Вашите клиенти.
Нашият основен приритет в сегашните обстоятелства е да осигурим здравословна и безопасна среда за всички наши гости и служители.
Сблъсквайки се с диманиката на събитията, нашите екипи работят по предприемане на всички възможни мерки за намаляване на рисковете, работим ежедневно  дискутирайки и обновявайки стандартите, обучаваме персонал и търсим най-добрата възможност Вашата почивка или голф игра да бъдат защитени.
Следим препоръките на местни и световни здравни организации, спазваме стриктно препоръките на Министерство на здравеопазването и предприехме следните мерки за Вашата защита и спокойствие: 
 
Пристигане и настаняване
Любезно молим да уточните час на пристигане. Носенето на предпазни средства / маска и ръкавици / е препоръчително – за Ваша сигурност и удобство, служителите на Пирин Голф & Кънтри Клуб ще Ви обслужат с нужното внимание и с налични предпазни средства.
При Вашето пристигане, на бариерата на комплекса, служител на отдел Охрана, ще асистира, при необходимост, за получаване на билет за достъп на територията на комплекса; моля пазете билетът със себе си до денят на заминаване – междувременно влизането и излизането от/в комплекса ще  бъде посредством магнитна карта.
Регистрация и получаване на ключ карта се извършва на Основна Рецепция на Пирин Голф Хотел & СПА. На входът на хотелът, ще Ви посрещне служител отдел Фронт Офис – с предпазна маска и ръкавици, за да съдейства за Вашето настаняване.
Рецепция обслужва до 2-ма човека.  Служител Фронт Офис ще предостави магнитни ключ карти за достъп до стаята / апартаментът, хотелски паспорт и карта на комплекса.
Предоставената Ви ключ карта е дезинфекцирана преди поставянето й в хотелският паспорт. По време на Вашия престой, служител ще посети стаята Ви след изрично съгласие.
 
Ресторанти и Барове
За Ваше спокойствие и сигурност, служителите на ресторанти и барове, упавлявани от България Холидейз носят предпазни средства – маски и ръкавици и съдействат за спазване на социална дистанция.
На входът на ресторанта ще Ви посрещне служител, който ще Ви придружи за настаняване и ще обясни начинът на обсужване.
В случай че в цената за настаняване имате включена закуска и/или вечеря, моля предоставете хотелски паспорт на обслужващият Ви служител.
При обслужване на шведска маса, ще бъдете придружени от Вашият сервитьор за избор на храни и напитки; служител Хранене сервира храни и напитки по време на шведска маса.
 
СПА център и Спортна зона
Служители на СПА Център и Спортна зона Пирин Голф са оборудвани с предпазни средства – маски и ръкавици; на обознаяените места ще намерите диспенсъри с дезинфектант.
Разположението на шезлонги и чадъри, както и качеството на водата следим ежедневно и спазваме стриктно разпоредбите на централни и местни власти.
В съблекални в СПА център се допускат до 3-ма човека.  Любезно Ви молим за спазване на социална дистанция.
 
 
Голф Клуб – голф игрища, Прошоп, Голф Академия
Голф игрище Ian Woosman и Pirin Pine са отворени за игра!
Прошоп обслужва по 1 играч, като служителите са оборудвани с предпазни маска и ръкавици.
Съблекалните са на разположение с до 3-ма човека - любезно молим за спазване на социална дистанция.
Стартовите времена са предвидени на всеки 10 минути – моля спазвайте определените часове за старт и предвидете допълнителни 5 минути преди запазеният час.
Съобразявайки се с препоръкте и насочени към Вашето здраве, за неопределен период не се допускат кеди и придружители. Тролита и бъгита се дезинфекцират от служител след всяко ползване.
Екипът на Пирин Голф & Кънтри Клуб следи за спокойната и безопасна игра.
 
Хотелско домакинство
Пирин Голф & Кънтри Клуб е отдаден на Вашето здраве, спокойствие и сигурност.
Екипът ни непрестанно обновява протоколи касаещи чистотата и дезинфекцията на Вашата стая или апартамент, ресторанти, рецепция и общи площи.
Отдел Хотелско домакинство почиства стаята/апартаментът  Ви като прилага допълнителни действия по дезинфекция; следваме препоръки и изисквания на МЗ и РЗИ за използване на определените почисващи препарати.
Стаи и Апартаменти се почистват и дезинфектират след напускане и преди пристигане на следващ гост; особено внимание се обръща на най-често докосваните места и предмети.
Общодостъпните зони се почистват и дезинфекцират три пъти дневно, като обръщаме особено внимание на рецепция, бутони на асансьори, врати.
В случай че предпочитате да не бъдете посетени от служител Хотелско домакинство по време на Вашият престой, моля уведомете Рецепция.
 
 
 Ще се постараем да направим престошт Ви възможно най-добър!
 
 
 
 
 
 


Събития

Няма събития за тази дата!
« Септември »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
Пирин Голф & Кънтри Клуб е част от група компании