Ваканционни оферти

     
 
Пирин голф клуб е разположен в Разложката котловина между три планини: Пирин, Рила и Родопите

Това добро местоположение благоприятства създаването на различни туристически програми из целия регион. Един от известните спортни активности в района е конната езда. Този красив спорт комбинира физически упражнения с релаксация и прекрасни гледки. Региона е перфектен за еднодневни екскурзии на гърба на едно от тези красиви животни. 
Някои от предложенията за еднодневно пътуване са следните:
 • Село Добърско
  • Село Добърско е на красива локация в региона на Банско-Разлог. Можете да посетите църквата в селото и да обядвате в месната кръчма. Пътят е перфектен за обикаляне на месноста и за прекрасни природни гледки. Може да бъде преминат и от неопитни ездачи. 
 • Ръждавещ или Банище
  • Това е минерален извор с лековита вода. Лечебният ефект, който има минералната вода е уникален по отношение на стомашно-чревни заболявания, екземи, рани, заболявания на нервната система. Температурата му е 26С.Пътят до там е разнообразен като минава през поляни, гора, поточета и малки реки и приключва на извора. 
 • Параклист "Св. Георги"
  • Намира се в местността Гергева скала, построен на върха на едноименната скала, на мястото на стара църква, от която се открива невероятна гледка на цялата Разложка котловина. Тук освен да разгледате параклиса и да запалите свещица за здраве, можете да проверите греховете си, като направите опит да преминете през цепнатината между две огромни скали. Според легендата ако имате грехове двете скали ще се затворят щом влезете между тях! 
 • Връх Русалините
  • Пътят не е подходящ за начинаещи ездачи, но е много удовлетворяващо за всички които имат възможността да го изкачат. Трябва да направите самото изкачване с кон, което може да е опасно, но пред вас се откриват красиви планински гледки. 
Препоръчваме Ви този летен спорт, даже и никога да не сте се качвали на кон пак можете да си прекарате прекрасно и да опитате нещо ново. 


Събития

Пирин Голф & Кънтри Клуб е част от група компании