Ваканционни оферти

 

Банско предлага голямото разнообразие от активни пейнтбол приключения. 
 
Несравним избор от пейнтбол игри за аматьори и пейнтбол за деца и различни стилове тиимбилдинг програми с пейнтбол предназначени да отговорят на всички вкусове, възраст и бюджет. 
Пейнтболът е нетрадиционно средство за подобряване на физическата дееспособност и формира ценни личностни качества като: наблюдателност, съобразителност, издръжливост, самоорганизация, работа в екип, бързина на реакциите, решителност.

 
Какво е Спортен пейнтбол?
Това е кралската дисциплина в пейнтбола и най-бързо развиващият се екстремен спорт през последното десетилетие с повече от 600 шампионата на година. Екипировката и маркерите вече не са в маскировъчни багри напротив те са в пъстри и модерни цветве и вместо дървета за прикритие днес се използват т.н.бункери (надуваеми барикади). Гората се замества от игрално поле с приблизителни размери 50/30м., kоето задължително се обгражда с мрежи. 
 
Пейнтбол в гора
Можете да се насладите на пейнтбол игри за аматьори и деца на три специално подготвени горски терена в Банско , до Пирин Голф. Можете да научите основни неща от професионалния пейнтбол, инструкции за безопастност, начини на придвижване, тактика и работа в екип.


Събития

Пирин Голф & Кънтри Клуб е част от група компании