Сватбен сезон 2017


Посрещнете гостите си със стил!
Ресторанти и романтични места за ритуала сключване на граждански брак

Клубна къща / Club house
Емблематичният ресторант е на две нива с парадна стълба и представителен портал. Отличава се с пространство, елегантност, красиви камини, удобни дивани и широки панорамни тераси- идеалното място за посрещане на много гости. Гледките са към Пирин, Рила, Родопите и голф игрищата Ian Woosnam и Pirin Pain.
Капацитет: салон със 150 места, VIP зала с 50 места, 135 места на външна тераса, Лоби бар с 16 места и 52 места на външна тераса.

Локации за сватбени церемонии:
  • Зелена площ–  в близост до голф тренировъчно игрище Клуб хаус и 9-та дупка на голф игрище Pirin Pine course
  • Зелена площ–  в близост до голф тренировъчно игрище Клуб хаус и 18-та дупка на голф игрище Ian Woosnam
  • Зелена площ-  в близост до ресторант Half- way house както и в близост до 4-та дупка на голф игрището.
  • Панорамна източна тераса
Ресторант „Half - Way House”
Любимо място сред борови дървета, между голф игрище Пайн корс и тренировъчни голф игрища. Ресторантът е светъл, уютен и с камина.
Капацитет: 50 места във вътрешен салон и 50 места на външна тераса.
Поляната за изнесен сватбен ритуал е живописно разположена и с южно изложение.

„Пирин Голф Хотел и СПА” 5*
Алпийски стил, уютни и топли вътрешни пространства, мебели от дърво и дизайнерски камини. Елегантната линия на интериора успешно си кореспондира с дамските с флорални мотиви, със завесите от кадифе и дантела. Ценителите на изкуството ще оценят по достойнство колекцията от картини. Хотелът е подходящ за сватбен туризъм.

Ресторанти:

„Еuro Kitchen”
Цветна хармония, топлина, дантела, изискани комплекти за хранене. Разположен е непосредствено до лоби бара и рецепцията на хотела.
Капацитет: 80 места и 70 места на външна тераса с изглед към Пирин. 

„Таste of Asia”
Разполага с 50 места и е в непосредствена близост до „Еuro Kitchen”. Запомня се с красивата си камина, пастелното зелено и червените акценти в подредбата на масите. Двата ресторанта са отделени със стъклена преграда.

“La Foret“
Решен е в топли и слънчеви цветове, с камина и бар с напитки. Намира се под основното ниво на хотела и е свързан с вътрешна стълба с останалите ресторанти. В непосредствена близост до него е детският клуб.
Капацитет: 50 места.

Пиано бар „Мелъди
Сватбеното тържество може да продължи в Пиано бара на комплекса. Перфектно място за вечерни забавления с капацитет 80 места.

Места за сватбена церемония:
  • Тераса към ресторант “Euro Kitchen”. Отличава се с гледка към Пирин планина и позволява бързо и лесно придвижване до ресторантите в хотела: „Euro Kitchen”, “Taste of Asia” и “La Foret”.
  • Зала за провеждане на мероприятия. Най-добрият вариант за провеждане на гражданска церемония през есенно- зимния период. Залата е с капацитет от 400 човека и е непосредствено до ресторантите „Euro Kitchen” и “Taste of Asia”, както и до “La Foret”.
  • Ресторант „Taste of Asia”. Чудесен избор за есенно-зимния сезон. Ресторантът е свързан с ресторант „Euro kitchen”, където може да бъде организиран сватбеният банкет.

Оживен и пъстър, Даунтаун притежава чудесни кътове за фото сесии.
В подножието на двете кули е Амфитеатърът e подходящ за сватбени ритуали, отличаващ се с простор и спираща дъха гледка. При избор на официален обяд или вечеря в ресторанти „Club House” или „Half-Way House”, които са отдалечени от това мястото, на младоженците и техните гости може да се предложи организиран транспорт.

Допълнителни уточнения:
  • “Overtime” на ресторантите след 24:00 часа- 165,00лв/час. Сватбеното тържество може да продължи до 04:00 часа.
  • Дегустация на избраното сватбено меню, необходима е предварителна резервация на дата и час.
  • Допуска се внасяне на предварително уточнен вид и количество алкохол в рамките на събитието срещу стандартна такса на бутилка.


Събития