Сватбен сезон

Насладете се на всеки миг от празника!

Церемонията по сключване на граждански брак е най-емоционалния момент в сватбения ден.
Внимателното планиране и разпределяне на времето, както и добър организатор на събитието, са една страна на въпроса. От другата страна са всички онези по-големи и по-дребни детайли, които трябва да се помислят предварително и да не се пропускат във важния ден.

Екипът на Пирин Голф Клуб, който организира сватбените мероприятия, има необходимия опит, знания и контакти, за да създаде отлична организация и да съдейства за реализиране на едно красиво, стилно и без стрес за младоженците и техните близки тържество.

При конкретно запитване ние можем да предоставим информация и цени за всички детайли от сватбената подготовка.

Освен това, бихме искали да препоръчаме на бъдещите младоженци да изберат професионалисти -  флористи, аранжори, фотографи и др., от региона на туристическата дестинация Банско и Разлог, които са доказани в своята работа и са оценявани високо от нашите клиенти. Избирайки хора от региона младоженците спестяват средства за командировъчни, пътни, нощувки и други разноски, които бихте могли да инвестират в организацията на мечтаната сватба.

Ритуал по сключване на граждански брак

Пирин Голф Клуб се намира в община Разлог. Служба „ГРАО”, която администрира дейността по осъществяването на гражданския брак се намира в централната сграда на Община Разлог.

Контакти: 0747 803 04

Необходими документи за сключване на граждански брак:

  • Лична карта на младоженците /заверено копие/
  • Лична карта на кумовете /заверено копие/
  • Медицинско свидетелство за сключване на граждански брак. Забележка: Валидността му е 30 дни
  • Удостоверение за семейно положение. Забележка: Валидност 6 месеца и се издава от отдел „ГРАО” в общината по местоживеене

Сканирани, необходимите документи могат да се изпратят първоначално по имейл и след уточнение на тяхната правилност се изпращат в оригинал с куриерска фирма.

Необходими елементи на ритуала:

  • Брачни халки
  • Чаши за вино
  • Бутилка вино
 


Събития

Няма събития за тази дата!
« Септември »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
Пирин Голф & Кънтри Клуб е част от група компании