Ваканционни оферти

Пирин Голф & Кънтри Клуб
СПА ЦЕНТЪР

 
ТРИДНЕВНИ ПАКЕТИ
Тридневен пакет „Антицелулит“ с продукти на NATURA BISSE
4 часа, цена: 290лв.
Първи ден: Ексфолиращ скраб с мед, антицелулитен масаж, плодове и минерална вода или билков чай по избор на клиента.
Втори ден: Детоксифициращ компрес с морски водорасли, антицелулитен масаж, плодове и минерална вода или билков чай по желание на клиента.
Трети ден: Антицелулитна таласо вана, антицелулитен масаж, плодове и минерална вода или билков чай по избор на клиента.
/NATURA BISSE, ELEMIS, PHYTOMER/

Тридневен пакет „Антицелулитна Комбинирана Програма"
3ч.45мин., цена: 290лв.
Първи ден: Ексфолиращ скраб за тяло с морски кристали, антицелулитна таласо вана, частичен масаж с етерични масла за целулит, плодове и минерална вода или билков чай по желание на клиента.
Втори ден: Морски балончета- вана за отслабване и масаж, плодове и минерална вода или билков чай по избор на клиента.
Трети ден: Дълбоко детоксикираща компилация за разтоварване и стимулиране, частичен масаж, плодове и минерална вода или билков чай по желание на клиента.
 
ДВУДНЕВНИ ПАКЕТИ
Пакет „Блясък“ с продукти на NATURA BISSE
4ч.30мин., цена 300лв.
Първи ден: Ексфолиращ скраб с бамбук и детоксифициращ компрес от морски водорасли, релаксиращ масаж на цялото тяло, витаминен коктейл или минерална вода по избор на клиента.
Втори ден: Релаксираща таласо вана, релаксиращ масаж на цялото тяло, кислородно събуждане - терапия за лице, витаминен коктейл или минерална вода по избор на клиента.

Пакет „Сърцето на морето“ с продукти PHYTOMER
3ч.30мин., цена: 240лв.
Първи ден: Ексфолиращ скраб за тяло с морски кристали, релаксиращ масаж на цяло тяло, витаминен коктейл или минерална вода по избор на клиента.
Втори ден: Масаж "Съкровището на морето", кислородна терапия за лице "Морски бриз", витаминен коктейл или минерална вода по избор на клиента.
 
ПАКЕТ НА ГОЛФЪРА
Пакет на голфъра с продукти ELEMIS, DARPHIN
5ч.10мин., цена: 340лв.
Първи ден: Обвивка от водорасли с мощно действие за пълна мускулна релаксация, дълбокотъканен масаж с етерични масла на цяло тяло, витаминен коктейл или минерална вода по избор на клиента.
Втори ден: Релаксиращ / енергизиращ масаж на цяло тяло, терапия за дълбоко почистване на лицето с лимон и ментол, спа- педикюр, витаминен коктейл или минерална вода по избор на клиента.
 
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА PHYTOMER
Празничен пакет
1ч.30мин., цена: 99лв
Ексфолираща терапия „Сатенен отблясък” и уникален релаксиращ масаж „Съкровищата на морето“ с подарък – масаж на скалп и лице
 

Събития