Фирмени събития и тиймбилдинг


Пирин Голф и Кънтри Клуб е чудесно място за тиймбилдинг, в съчетание с релаксираща почивка, СПА, басейн и интересни занимания. В разгара на лятото, тук ще се радвате на планинска свежест, прохлада, тишина, чудесен сън и редица удобства.

СПА центърът на комплекса разполага с голям вътрешен и три външни басейна с шезлонги. Термалната зона включва сауна, парна баня, римска баня, инфраред кабина, керамични лежанки за почивка и др. Богато СПА меню предлага масажи, терапии, козметични процедури, джакузита и вани. Обособени са 3 СПА апартамента с индивидуално ползване на сауна, джакузи, парна баня, инфраред кабина, в комбинация с едновременни терапии за двама.
Предлагат се два типа настаняване: в „Пирин Голф Хотел и СПА“ 5* и в Апартаментен комплекс 4*.
Стандартният пакт с изхранване включва закуска /BB/ или закуска и вечеря /HB/. Специфичното е, че гостите, настанени в „Пирин Голф Хотел и СПА“ 5* закусват и вечерят в „Euro Kitchen“ - основния ресторант на хотела, а тези които са настанени в Апартаментен комплекс 4* - в ресторант Club House. Вечерята се сервира в периода от 18:30ч. до 21:00ч.
При минимум група от 50 души, вечеря може да бъде организирана самостоятелно в слънчевия ресторант La Foret в Пирин Голф Хотел и СПА 5*. Менюто може да бъде предварително избрано, както и ястията при избор на блок маса. Вечерята може да продължи до 24 часа, след което се начислява така овъртайм на час и с краен час до 4:00ч.
 
Club House е подходящия ресторант за празнични вечери с музикална програма, DJ, хора и танци. Отличава с пространство, големи тераси и комфорт. Менюто за вечеря допълнително се дискутира, като може да бъде както сет меню, така и меню на блок маса . Допълнително се договаря DJ и музикална програма /която може да бъде и външна услуга/. Работно време на ресторанта: началният час се съобразява с желанието на клиента. Крайният част е 24:00ч., след което се начислява такса овъртайм на час. Събитието може да продължава до 4:00ч.

Пиано бар „Melody“
След 24 часа препоръчваме продължаване на събитието в Пиано Бар "Melody". Необходима е предварителна заявка за делнични дни и минимална задължителна консумация. Пиано бара може да бъде ангажиран за частно парти.

Семинари, обучения, тиймбилдинги могат да бъдат в различни формати.

Семинарна зала
в Пирин Голф Хотел и СПА - общ капацитет от 210 места, като посредством дървени паравани се разделя на 3 отделни секции. Тя е в близост до ресторантите „Европейска кухня“ и „Вкусът на Азия“, където могат да се организират кафе паузи, брънч, обяд и др.

Ресторант "Half Way House"
През лятото привлекателно е предложението за изнесени семинари, в комбинацията с обяд или пикник. Ресторантът е светъл и просторен за минимум 30 човека. Състои се от основна зала, където може да се организира обяд или кафе пауза и покрита тераса, където могат да се подредят масите за занимания.
Предимство е близостта на тренировъчните голф игрища, т.нар. Драйвинг рейндж, в случай на организирането на групов голф урок или пътинг състезание.
Храненето на обяд може да се организира и като пикник със задължителните мезета на жар, приготвяни на място и хапване на открито.

Membеr`s Area или Зоната за членове в Club House
Семинарните занимания могат да бъдат в удобен формат, като кафе паузата или обяда могат да се сервират в ресторант Club House.

Последвайте посочения линка с инфорамция за осъществени събития.
Семинари и тиймблдинги в Пирин Голф и Кънтри Клуб
 


Събития

Няма събития за тази дата!
« Септември »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
Пирин Голф & Кънтри Клуб е част от група компании