Сватбен сезонПирин Голф и Кънтри Клуб е красиво и запомнящо се място, подходящо за осъществяване на сватбени събития

Разположен в подножието на Пирин, с невероятни гледки към Рила и Родопите, със слънце, простор и свежа природа, той е чудесен избор за щастливо семейно начало.Клубът притежава удобна локация в атрактивната туристическа дестинация Банско и Разлог.

Ваканционният комплекс се простира на площ от 2 000дка и съчетава в себе си  луксозен петзвезден хотел, обширен СПА център /5500кв.м./с вътрешни и външни басейни, зона с апартаменти, категория 4*, уютни ресторанти в различен стил, както и търговска улица с магазини, арт галерия и барове.

Клубът се гордее със своите две голф игрища Ян Уузнам и Пирин пайн, разходката из които може да бъде вълнуващо изживяване за младоженците и техните гости.

Всъщност, младоженците избират Пирин голф клуб когато желаят наистина да се посветят на себе си, на близките си и на приятелите си. Сватбеният ден може да бъде по-кратък- със стилно ресторантско празненство или по-дълъг като добре аранжиран спектакъл- модерна или ретро вариация на минали традиции с ангажименти, в които последователно се редуват символичните домакинствата на родителите, кумовете и младоженците. Целта е запомнящи се щастливи моменти и приятни изненади за всички.

Последвайте посочения линк, за да се потопите в емоциите на различни по стил сватби, осъществени в Пирин Голф Клуб:
Сватба в Пирин Голф Клуб

Пирин Голф Клуб Ви очаква!


Събития