Пирин Голф Хотел & Спа *****


Бюлетин Февруари


Уважаеми гости, приятели, колеги!
Пирин Голф и Кънтри Клуб е в подножието на зимната планина. Най-голямото ни предимство е природата, чистия въздух, широките пространства и спокойствието. Зимата при нас е красива, топла и уютна.
Продължава политиката ни за популяризиране на зимните спортове и стимулиране на излетите на планина с безплатен трансфер всеки ден по график до Ски Център Банско, безплатно ски оборудване (ски, обувки, щеки) през седмицата от понеделник до четвъртък /необходима е предварителна резервация/, 50% намаление от цените за ски училище от понеделник до четвъртък /необходима е предварителна резервация/. Късно освобождаване в неделен ден до 15:00 часа, след предварително потвърждение от страна на хотела. Нашите гости могат да предприемат напълно безопасни излети в близката околност, движейки се сред девствени стари гори и по добре поддържан път до хижа Яворов.

Зимна семейна ваканция с настаняване в Апартаментния комплекс, 02.02.-28.02.2018г.
е на база закуска и вечеря /HB/, като деца до 14 г. закусват и вечерят безплатно. Пакетната оферта е 6=5, резервирайте 6 нощувки, на цената на 5!
Възползвайте се от ранни резервации за лято в Пирин Голф Хотел и СПА 5* и Пирин Голф Апартаментен комплекс 4*. Офертите включват 10% комисионна и допълнителни -15% за резервации, направени и предплатени до 28.02. и -10% за резервации, направени и предплатени до 31.03.2018г.
 
За резервации: office@piringolfhotel.com
 
Голф академията е отворена за занимания през зимата по голф с предварителна резервация на час на имейл: marketing@piringolf.bg или тел. 0885 828 006
До 31 март 2018г. се предлагат специални цени за грийн фий и игра на голф терените
Отстъпки за голф членства до -15% и те ще бъдат активни до края на февруари. Предимствата на клубното членство са: преференции за голф игра, за предпочитан тийтайм, отстпки в такси за участие в турнири, карта за отстъпки в ресторанти, спа център и настаняване, фиксирани цени за настаняване в студио през активния летен сезон и много други.
 

Събития