Пирин Голф & Кънтри Клуб Апартаментен Комплекс ****


Ваканционен комплекс

Пирин Голф и Кънтри Клуб е обширна ваканционна територия с площ 150хектара, състояща се от зелени голф терени, петзвезден хотел и ваканционни квартали с апартаменти за продажба и отдаване под наем.

Клубът  започва да се изгражда през 2006г. след приемането на цялостен архитектурен и благоустройствен план, съобразен със съвременните изисквания за природосъобразност, хармония и грижа за човека.

Реализирането на проектите е постепенно с естетически вкус, внимание към всеки детайл и с използването главно на естествени природни материали. За целта са привлечени едни от най-големите имена от гилдията на архитектите, инженерите и строителите в България.

Първият обект в комплекса е малък кафе-бар с име, отговарящо точно на неговото местоположение "Half Way House". Това се случва през 2007г.

Красивата Клубна къща, обединяваща страстта към голфа с вкусна храна и приятна компания, показва амбициозния замисъл на инвеститорите още на следващата година.

Появяват се и кокетните сгради на  квартал "Пирин"3 с външни басейни, джакузи и барове, малките вили на квартала край езерето /"Лейк"/, величествените кули и сърцето на  Даунтайн / Downtown.

През 2012г. / 2014г. се завършват кварталите "Пирин" 1 и 2, които притежават външни басейни, барове и детски зони.

В навечерието на 2013г. година стартира и  едноименният хотел със  Спа център.

В комплекса се изграждат еднофамилни луксозни къщи- една истинска мечта за почивка на планина.

Предлаганите ваканционни имоти са просторни, обзаведени с всички необходими уреди, предмети и съдове за осъществяване на едно отлично домакинство.
Закуската се заявява допълнително, ако не е включена в специален пакет, като се сервира в ресторант "Club House".

Гостите в тези части на Пирин голф и кънтри клуб ползват безплатно басейните и термалните зони в Спа центъра на комплекса.

Настаняването във ваканционните имоти се осъществява от рецепцията на "Пирин Голф Хотел и Спа" 5* след 15:00ч.

Допълнитeлна информация за собственици на имоти в Пирин Голф Клуб и за политиката по управление на недвижимата собственост, можете да намерите на следния линк: Real Estate and Property Management

Телефони за информация:
+359 882 810 224  управление на собствеността
+359 886 200 607

+359 885 681 277 рецепция на "Пирин Голф ХОтел и Спа" 5*

+359 747 98 203 факс

e-mail:

Отдел Управление на собствеността: property.management@piringolf.bg

Отдел Резервации: office@piringolfhotel.com

Събития