Пирин Голф & Кънтри Клуб Апартаментен Комплекс ****


Ваканционен комплексПирин Голф и Кънтри Клуб е обширна ваканционна територия с площ 150хектара, състояща се от добре развита и отлично поддържана през всички сезони инфраструктура. Комплексът се състои от голф терени, петзвезден хотел, Спа център и ваканционни квартали с апартаменти за продажба и отдаване под наем, паркинги и детски площадки.

Клубът  започва да се изгражда през 2006г. след приемането на цялостен архитектурен и благоустройствен план, съобразен със съвременните изисквания за природосъобразност, хармония и грижа за човека.

Реализирането на проектите е постепенно с естетически вкус, внимание към всеки детайл и с използването главно на естествени природни материали. За целта са привлечени едни от най-големите имена от гилдията на архитектите, инженерите и строителите в България.
 
Първият обект в комплекса е малък кафе-бар с име, отговарящо точно на неговото местоположение "Half Way House". Това се случва през 2007г.
 
Красивата Клубна къща, обединяваща страстта към голфа с вкусна храна и приятна компания, показва амбициозния замисъл на инвеститорите още на следващата година.
 
Появяват се и кокетните сгради на  квартал "Пирин"3 с външни басейни, джакузи и барове, малките вили на квартала край езерето /"Лейк"/, величествените кули и сърцето на  Даунтайн / Downtown.
 
През 2012г. / 2014г. се завършват кварталите "Пирин" 1 и 2, които притежават външни басейни, барове и детски зони. В навечерието на 2013г. година стартира и едноименният хотел със  Спа център. В комплекса се изграждат еднофамилни луксозни къщи- една истинска мечта за почивка на планина.

Предлаганите ваканционни имоти са с туристическа категоризация 4*. Те са просторни, обзаведени с всички необходими уреди, предмети и съдове за осъществяване на едно отлично домакинство. Гостите ползват безплатно басейните и термалните зони в Спа центъра на комплекса.

Настаняването се осъществява от рецепцията на "Пирин Голф Хотел и Спа" 5* след 15:00ч.


Допълнитeлна информация за собственици на имоти в Пирин Голф Клуб и за политиката по управление на недвижимата собственост, можете да намерите на следния линк: Real Estate and Property Management.
 

Събития