Пирин Голф & Кънтри Клуб Апартаментен Комплекс ****


Ваканционен комплекс

 
Пирин Голф и Кънтри Клуб е обширна ваканционна територия с площ 150 хектара, състояща се от добре развита и отлично поддържана, през всички сезони, инфраструктура. Комплексът се състои от голф терени, петзвезден хотел, Спа център и ваканционни квартали с апартаменти за продажба и отдаване под наем, паркинги и детски площадки.

Клубът започва да се изгражда през 2006 г. след приемането на цялостен архитектурен и благоустройствен план, съобразен със съвременните изисквания за природосъобразeност, хармония и грижа за човека.

Реализирането на проектите е постепенно с естетически вкус, внимание към всеки детайл и с използването главно на естествени природни материали. За целта са привлечени едни от най-големите имена от гилдията на архитектите, инженерите и строителите в България.
 
Първият обект в комплекса е малък кафе-бар с име, отговарящо точно на неговото местоположение "Half Way House". Това се случва през 2007 г.
 
Красивата Клубна къща, обединяваща страстта към голфа с вкусна храна и приятна компания, показва амбициозния замисъл на инвеститорите още на следващата година.
 
Появяват се и кокетните сгради на  квартал "Пирин"3 с външни басейни, джакузи и барове, малките вили на квартала край езерето /"Lake"/, величествените кули и сърцето на  квартал Downtown.
 
През 2012 г. / 2014 г. се завършват кварталите "Пирин" 1 и 2, които притежават външни басейни, барове и детски зони. В навечерието на 2013 г. година стартира и едноименният хотел със Спа център. В комплекса се изграждат еднофамилни луксозни къщи- една истинска мечта за почивка на планина.

Предлаганите ваканционни имоти са с туристическа категоризация 4*. Те са просторни, обзаведени с всички необходими уреди, предмети и съдове за осъществяване на едно отлично домакинство. Гостите ползват безплатно басейните и термалните зони в Спа центъра на комплекса.

Настаняването се осъществява от рецепцията на "Пирин Голф Хотел и Спа" 5* след 15:00ч.


Допълнитeлна информация за собственици на имоти в Пирин Голф Клуб и за политиката по управление на недвижимата собственост, можете да намерите на следния линк: Real Estate and Property Management.

 

Събития

Няма събития за тази дата!
« Септември »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
Пирин Голф & Кънтри Клуб е част от група компании