Пирин Голф & Кънтри Клуб Апартаментен Комплекс ****


Студио и АпартаментиВаканционните имоти в Пирин голф и Кънтри Клуб са различни по тип и могат да имат различия по отношение на стила в обзавеждането, цветовата  гама и елементи в оборудването на кухнята. Отоплението през зимния сезон се осъществява с конвекторни радиатори на електричество, с изключение на СПА Студията и апартаменти, които имат централно отопление и топла вода. Топлата вода се подсигурява с електрически бойлер.

Студио /35-44кв.м./ Състои се от една спалня /или отделни легла/ и дневна с кухненски бокс. Възможности за настаняване: 2+1 човека

  

Едноспални апартаменти /60-72кв.м./. Състоят се от една спалня и всекидневна с кухненски бокс. Възможности за настаняване: 2+1 човека
 

  

Двуспални апартаменти /85-100 кв. м./. Състоят се от две спални, лежерна зона с дивани и маса, трапезария и всекидневна с кухненски бокс. Възможност за настаняване: 4+1 човека.

   


Всички апартаменти имат обзаведена кухня с фурна, керамични котлони, термо кана, тостер, чаши, чинии, прибори, хладилник и пералня. Плазмен телевизор и DVD player, безплатна сателитна телевизия, телефон /в някои апартаменти може да има различия в оборудването на кухнята, което е свързано с желанията на собственика на менажирания имот/.

Клубът разполага с 24 часова рецепция и пълно съдействие за една приятна почивка.
Клиентите в апартаментната част на комплекса, които имат заявена закуска и вечеря по своята резервация, се обслужват в ресторант "Club House"

Настаняването се извършва от рецепцията на хотел "Пирин Голф и Спа" след 15:00ч.


Гостите във ваканционните имоти ползват безплатно басейните и термалните зони в Спа центъра на комплекса.

 

Събития

Пирин Голф & Кънтри Клуб е част от група компании