Пирин Голф & Кънтри Клуб Апартаментен Комплекс ****


Общи условия за настаняване в апартаментен комплекс

Общи условия за настаняване
в апартаментен компликс на “Пирин голф и кънтри клуб”

В обширната туристическа зона центърът е квартал Даунтаун / Downtown/ , където са разположени различните активности, пиано бар, стилни магазини, арт галерия, козметичен салон, офиси, ски гардероб и др.

Лейк /Lake/ е луксозна зона от 12 фамилни вили с две величествени кули край красиво езерото

Пирин  1 и 2 e в близост до петзвездния хотел и Спа центъра на комплекса. Разполага с външни басейни, кафе и подземни паркинги.

Пирин 3 се състои от 3 ниски сгради сред борова гора. През лятото гостите могат да ползват  няколко външни басейна, джакузи, сауна, парна баня, бар-басейн и масаж.

Апартаментите се различават по цветовите решения в мебелировката.

Настаняване:

Студио /35-44м2/ за 2+1 човека със спалня дневен кът  и кухненски бокс

Едноспален апартамент/60-72м2/ за 2+1човека със спалня, дневна  и кухненски бокс

Двуспален апартамент /85-100м2/ за 4+1 човека с две спални, дневна, трапезария  и кухненски бокс

Триспален апартамент /166м2/ за 6+1 човека с три спални, дневна, кухня с трапезария, две широки тераси

Луксозни апартаменти в апарт хотел „Пирин Голф и СПА”5*

Така наречените "спа апартаменти" имат предимството на директна връзка със Спа центъра на комплекса и ресторантите на "Пирин Голф Хотел & Spa.
Оборудване: напълно обзаведена кухня с фурна, керамични плотове, микровълнова фурна, електрическа кана, тостер, прибори и кухненски съдове, хладилник,  пералня, плазмен телевизор, телефон, безплатен безжичен интернет

Срок за потвърждаване и анулация:

С оглед на коректността в отношенията с нашите клиенти, всички резервации за настаняване в комплекса, трябва да бъдат потвърдени или отменени в срок до 7 дни след изпращане на офертата от страна на офиса на „Пирин Голф и СПА” хотел или туроператора „Българя Холидейз”.

В случай на потвърждение на офертата, се изисква гаранция - предплащане по банков път на 50% от заявените предварително услуги.

Допълнителни условия:

  • Сума за заявени и неизползвани услуги не се възстановява.
  • При настаняване се изисква задължителен депозит в размер на 50,00лв. (петдесет лева) на помещение, който се връща в деня на напускане, след предварителна проверка на оборудването в помещението.
  • Настаняването е възможно между 15:00 и 18:00 часа, за по- късно пристигане, съобщете в отдел "Резервации". Напускане до 12:00 часа. Възможно е по- късно напускане, с предварителна консултация в отдел "Резервации".
  • Домашни любимци са позволени, при заплащане на 15,00лв. на вечер за малък домашен любимец и 30,00лв. на вечер за голям домашен любимец. При настаняване на домашен любимец се изисква задължителен депозит от 50,00лв. (петдесет лева) на помещение, който се връща в деня на напускане, след предварителна проверка на оборудването в помещението.
  • Клиентът е изцяло отговорен за вярното посочване на броя хора, които ще заемат помещенията (без да пропуска деца), независимо от тяхната възраст при правене на резервация. Администрацията на заведенията може да откаже достъп на необявени лица, като няма място за рекламация по тази причина.
  • Комплимент: достъп до интернет и сателитна телевизия в помещенията
  • Комплимент: ползване на вътрешен и външен басейн, Термална зона и Зона за релакс в Спа центъра на комплекса.
  • Цените са в лева на помещение на вечер с включен 9% ДДС, паркинг, денонощна охрана, почистване на всеки втори ден след деня на настаняване в апартамента
  • Цените не включват курортен данък, в размер на 0.55 лв. на човек на ден

Събития